Μεγαλώσαμε σε μια κτηνοτροφική οικογένεια, που έδινε πολύ μεγάλη σημασία στο φαγητό. Τέταρτης γενιάς κτηνοτρόφοι οι γονείς μας, η διατροφή μας στηριζόταν πολύ στο αρνίσιο και κατσικίσιο κρέας, καθώς και στα τυριά μας. Θυμόμαστε έντονα ακόμη, τον παππού μας να φτιάχνει τα διαφορετικά είδη τυριού στην αποθήκη μας και την γιαγιά μας να χρησιμοποιεί την φέτα στην χωριάτικη, το «φρέσκο» στο τηγανόψωμο και το κεφαλοτύρι στο γιούλμπασι.

Η γοητεία που υπήρχε σε όλη την οικογένεια για την μαγειρική και η ύπαρξη άριστης πρώτης ύλης, μας οδήγησε ώστε το 1999 να ανοίξουμε το Cavo Almirihi. Επιλέχθηκε να ανοίξουμε την ταβέρνα μας στο Αλμυρίχι, στην παραλία μας, καθώς είμασταν πολύ οικείοι με τον χώρο αφού εκεί έβοσκαν τα κοπάδια μας και είχαμε την στάνη μας.Η φιλοσοφία παραμένει ίδια από το 1999. Η αγάπη για αυθεντική φιλοξενία & καλό ποιοτικό φαγητό, μεταφράστηκε στη δημιουργία αυτού του μαγαζιού. Σήμερα η οικογένεια Νικολή, συνεχίζει να ονειρεύεται κάθε πιάτο με μεράκι & αγνά υλικά για μέγιστη ευχαρίστηση.